elsinkófálók

a politika a semmihez nem értő gátlástalan söpredéknek ad életteret, kiváltságokat, és nem is akármilyen megélhetést. tessék csak végignézni pl. az önkormányzatokon, ahol a közösség problémáinak kezelése helyett mindennél fontosabb a megfélemlítés, a zavarkeltés, a tisztességes munkához nem szokott karrierpolitikusok önkényeskedése, hatalmaskodása. ezeket el kell zavarni, ki kell közösíteni, itt nincsen helye a kompromisszumnak. az emberek valódi többsége élni, dolgozni akar, alapvetően korrektségre és szabadságra vágyik. csak egyetérteni lehet TGM sokkal kultúráltabban előadott és kellőképpen meg is indokolt megállapításaival [ld. A küzdelem szépsége, ÉS 2o11. július 22]:

“… az utóbbi két évtizedben gyakorolt és csődöt mondott parlamenti és helyhatósági politika (‘pártpolitika’) folytathatatlan”
“… meg kell szűntetni a politikai osztályt amely ma már a maga egészében […] akadálya a szabadság felé tartó politikai fejlődésnek” 
“Ha a diktatúra által elsinkófált államunk elvitatja a többség különféle alkotóelemeinek legitimitását  […] , akkor nekünk a magyar népnek is meg kell vonnunk a diktatúrától a legitimitást…”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s