takarékon

takarékon az Amerikai Népszava. a főszerkesztői búcsú oly pompásra sikerült, hogy nyomban ugrottak rá blogra hangolt honfitársaink, mint kiket poloska mart. a szokásosnál jóval választékosabb gyalázkodásba fogva, és oly hevesen, akkora vehemenciával, mintha nem is egy magabiztos 2/3-os nemzeti többség fogadatlan szószólói lennének maroknyi bolsi ellenében, kik még egy nyomorult ellenzéki lapot sem bírnak életben tartani.

elképzelem, hogy egy Heti Válasz vagy hasonló szívós propaganda anyag dicstelen (bár valószinűtlen) kimúlása esetén miként reagálnának barátaim az 1/3 reménytelenségéből. üdvrivalgások és az önfeledt ováción kívül nem hinném, hogy bárkinek eszébe jutna átkozódásba kezdeni. szinte kizárt, hogy az egymást túllicátáló szitkozódások  kedvéért feladnák az elégtétel élvezetét, vagy hagynák megzavarni az igazság ritka, örömteli pillanatait holmi öngerjesztő gyalázkodással.

Advertisements

3 thoughts on “takarékon

  1. véletlenül láttam meg a gyalázkodásokat a neten, és egyszerűen elborzadtam, látva a mérhetetlen sötétséget és gyűlölködést…
    nehéz az ilyet szó nélkül hagyni, pedig tudom, semmilyen hatása nincsen

    • És hány ilyen van az országban. Isoznyat a sötétség. Ezt a nemzetet fel kellene emelni a sötétségből, és most nyomják bele még jobban. Hát talán azért is fontos, hogy legyenek ilyen szigetek, mint amivel mi próbálkozunk. Még egyszer nagyon kösz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s